“Stront aan de knikker” op “de Goudsbloem”

29 november 2019

Het was een mooie dag. Toen we om 7:45 uur op de tuin kwamen was Boer Duijndam al geweest met zijn eerste strontkar en de tweede volgde al snel. Het internationale 20 man sterke team van Exact, waaronder dit jaar maar één dame, die haar mannetje meer dan stond, was hilarisch, goed en gezellig. Enorme lol en humor tijdens het harde werken. Rond achten arriveerde de eerste en rond vijf verlieten ze moe, maar voldaan de tuin.

Odette je cake ging erin als koek!!, Els je ‘ kaasbolussen’ waren zo op! Annelies heeft super helpen coordineren in de ochtend tot José het daarna super van haar overnam.Zo blij dat je moeder een ‘ best goede nacht’ heeft gehad José! Ik hoop deze nacht ook. Jarige Rink steunde ons psychisch, een top supporter met een mooie lach! Kees was de rots in de branding, vol humor en duidelijk!

De pompoensoep van Marlène was een topper en de oliebollen van sponsor Luciano zijn opgehaald en weer met enthousiasme aangevallen. De fotografe heeft een mooie fotoreportage gemaakt. De pers was enthousiast over het verhaal. Fieke was aldoor sturende en behulpzaam daar waar nodig met organisatie, boodschappen, lunch enz. De lunch was lekker en dat wat over was heeft Lenie meegenomen en daar gebracht waar mensen er heel blij van werden en het goed konden ‘gebruiken’.

De kindertuin “De Sleutelbloem” heeft zijn scheppen en rieken weer beschikbaar gesteld. We mochten de aanhanger van de kindertuin “de Zonnebloem” lenen. Een auto met trekhaak en chauffeur was er. Deze heeft de kruiwagens en gereedschap heen en terug vervoerd.  Het liep goed en gesmeerd, de sfeer was goed en gezellig.

Het bijkomen na het harde werk rond de vuurkorf met zelfgemaakte Glühwein was sfeervol en weer vol humor. Jullie bedankt allemaal! Met elkaar hebben we een mooie dag gecreëerd.

Esther

 

 

Deel dit: