individuele aanmelding

Inschrijving voor het seizoen 2024 start op 1 november 2023.

Elke Kindertuin heeft zijn eigen tijden voor tuinieren. Kijk hiervoor op de website bij locaties. Met het onderstaande digitale formulier kan aangemeld worden. (Let op! De inschrijving staat open voor kinderen in groep 4 t/m groep 7 van de basisschool). In 2024 is het helaas niet mogelijk om op de Goudsbloem individueel te moestuinieren. De Boterbloem is vol.

De kosten voor het tuinieren bedraagt €55,- per seizoen (1,5 uur per week). Mocht u dit niet kunnen veroorloven, stuur dan een mail naar info@kindertuinendelft.nl, dan nemen we contact met u op over de mogelijkheden.

Door in te schrijven met het onderstaande digitale formulier gaat u akkoord met een eenmalige incasso (begin april) en geeft u toestemming voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens. Op deze verwerking is de verklaring gegevensbescherming van toepassing.

  Voornaam van het kind

  Achternaam van het kind

  Geslacht van het kind

  Geboortedatum van het kind

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnr. van verzorger/ouder

  Tweede telefoonnr. van verzorger/ouder

  Email-adres van verzorger/ouder

  School van uw kind

  Waar wil je tuinieren? Selecteer de locatie en dag/tijd

  Uw rekeningnr.

  Ten name van

  Evt. extra mededeling (over bijv. allergieën of ziektes)

  Hoe ken je de Kindertuinen?

  Geeft u toestemming tot het maken van foto's van uw kind tijdens het tuinieren en het gebruik daarvan op de facebookpagina en website van de kindertuinen, of de krant of folders bij promotieacties?

  Ik, ouder/verzorger, wil graag vrijwilligerswerk doen op de kindertuinen (minimaal vier uur per week op werkdagen, zie website bij "Help mee", je begeleidt niet je eigen kind)

  Kan uw kind zwemmen?

  Mag uw kind alleen naar huis?

  Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

  Het inschrijfgeld dekt niet de totale kosten van een kindertuintje. Wilt u een extra bedrag geven? U kunt hier een donatie doen.