Moppentrommel

24 oktober 2022

Mijnheer de Vries staat rustig aan de bar een pilsje te drinken, als hij plotseling een hand op zijn schouder voelt. Het is de buurman.
“Dat vindt ik niet aardig van je. Je vrouw ligt doodziek op bed en jij hangt hier maar een beetje aan de bar.
“Nou en? Ik drink toch op haar gezondheid!

“Hoeveel aanslagen doet u per minuut?” vraagt de personeelschef aan een sollicitante. Ik heb hier gesolliciteerd als typiste”, zegt ze “en niet als terroriste!”

Op de snelweg werd een man op de foto gezet. Toen kwam de politie en zei:
“U bent op de foto gezet”. Waarop de man zei: “Als hij goed gelukt is, laat er maar meteen vijf bij maken voor mijn vrienden”.

Zitten twee vrienden aan de bar, vraagt de een de andere: “Wil je een biertje?”
Zegt de ander: “Je vraagt een koe toch ook niet of ie hooi lust”

In welk vak zitten de voetbalsupporters van Heereveen?
In het Friesvak.

Een man staat naar een voetbalwedstrijd te kijken en heeft voortdurend luidruchtig kritiek op de scheidsrechter. Deze wordt het uiteindelijk zat en vraagt aan de man: “Wie fluit deze wedstrijd eigenlijk, u of ik?” Zegt de toeschouwer: “Als u dat al niet weet! Geen wonder dat u er niets van bakt!”

De bazen van Heineken, Bavaria en Amstel gaan naar een café. De baas van Amstel zegt tegen de barkeeper: “Ik wil een biertje van Amstel” En de baas van Bavaria zegt tegen de barkeeper: “Geef mij maar een biertje van Bavaria” Maar tot hun stomme verbazing neemt de baas van Heineken een appelsap. De andere twee vragen: “Waarom neem jij geen bier?” Zegt de baas van Heineken: “Jullie nemen toch ook geen bier”?

Komt een man een cafe binnen en zegt: “Een rondje van ikke” “Nee”, zegt de barkeeper, ëen rondje van mij” Man: “Ook goed”

Hoe houd je een oen bezig?
Zet hem in een ronde kamer en zeg: “In de hoek ligt een reep chocolade!”

Deel dit: